1:1 Forløb

Din krop kan gemme på sider af dig, som er blevet fastlåst af forskellige årsager, erfaringer og oplevelser du har haft i dit liv. Fastlåsningerne kan sætte sig i kroppen som stress, angst, uro, ked af det hed, søvnproblemer, manglende energi, smerter, hovedpine, vrede, hormonelle ubalancer og ukærlige selvværdsfølelser. I gennem samtale sessioner og Holistisk Energiterapi, får du redskaber til at forstå dig selv gennem din krop, så du kan finde ro, slippe fastlåste blokeringer, passe på dig selv og din egen energi. Du vil opleve et større overskud, mere glæde og føle dig samlet og hel inden i. Din selvværdsfølelse vil vokse og du vil få en større forståelse for dig og alt det du rummer.

Forløbet strækker sig over 5. sessioner, hvor hver session varer 90 minutter. Vi planlægger forløbet sammen ud fra dine ønsker og behov, så det giver mest mulig ro omkring din proces.

Praktisk info: Du kan vælge at betale det fulde beløb på en gang, eller det kan deles op i to rater. Det aftaler vi, når vi mødes første gang. Er du startet i forløbet forpligter du dig til at betale det fulde beløb for hele forløbet.

Bestil tid

Pris
6.450kr


Holistisk Energiterapi

Er en intuitiv, blid, healende og omsorgsfuld kropterapeutisk behandling. Det har især en stræk forløsende virkning på stress, angst, dårlig søvn, træthed, smerter, hovedpine, hormonelle ubalancer, uro i krop og sind, manglende energi eller hvis du har svært ved at mærke dig selv og har brug for at give slip på gamle følelser, tanker og overbevisninger.  Du vil mærke en større lethed, ro og en dybere forståelse af dig selv, din krops signaler og budskaber til dig.

Sessionen starter altid med en samtale om hvad der fylder lige nu og her. Har du brug for en dybere samtale, giver jeg altid plads til det. Derefter kommer du op og ligge på min briks, hvor du bliver puttet med tæpper. Som oftes foregår en behandling i stilhed med rolig musik og blide strygninger, lette healende tryk og berøringer på hele din krop, - hoved, ansigt, nakke, skuldre, arme, hænder, hjerteområde, mave, ben, fødder. Nogle falder halvt i søvn under behandlingen og kommer i en dyb ro og hviletilstand. Andre mærker stærke følelser, som skal have plads. Alt er okay og jeg tager mig omsorgsfuldt af alt hvad der end sker. Du får altid god tid til at vågne op bagefter og stille og rolig afrundes sessionen.

Hver enkel session og forløb bliver tilpasset dine ønsker og behov. Jeg kombinerer teknikker inden for flere forskellige alternative behandlingsformer, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, EFT, kranio sakral terapi, energi- og åndedrætsøvelser og healing.

Er du gravid passer jeg altid særlig godt på dig og dit barn. Du kan få energiterapi igennem hele din graviditet og som naturlig igangsættelse af fødslen fra uge 38.

Bestil tid

Priser
90 minutter
1.450 kr

2 timer
1.750 kr


Personlig Samtale

Min erfaring og overbevisning er, at alle svar og budskaber du søger, allerede er en del af dig. Du guides igennem samtalen til at mærke efter i din krop for at finde ind til det du søger og har brug for. Har du svært ved at mærke dig selv, så guider jeg dig tættere på dig og din krop gennem healende visualiseringer, hvor du blot skal lytte, slappe af og tage imod det der kommer. Jeg bruger min intuition, min evne til at se og mærke dig, mine erfaringer og redskaber fra mine uddannelser. Sessionen foregår i tæt samarbejde med dig, i dit tempo, hen mod det ønske du har.

Ønsker du sparring i forhold til at starte op som selvstændig, så er du også meget velkommen. Skriv blot en lille note til mig, når du booker tid online, hvad du særligt ønsker sparring omkring.

Sessionen kan både foregå i min klinik i Valby eller via telefon.

Bestil tid

Pris
60 minutter
950 kr


Cupping - Behandling af fysiske spændninger i kroppen

Har du smerter, uro eller væske i kroppen kan cupping være meget effektivt, især ved ryg, bækken, skulder og nakkespændninger. Det vakuum der skabes i cupperne virker som dybdegående massage og er med til at løsne blokeringer, øge blodstrømningen og udrense ophobede og stagnerede affaldstoffer. Jeg tilbyder ikke cupping i ansigtet, kun på selve kroppen.  Du vil få røde og mørke mærker efter cupperne. Mærkerne gør på igen måde ondt og de forsvinder igen inden for en til to uger. Du vil mærke kroppen arbejde, føle større lethed, færre spændninger og du vil nemmere kunne trække vejret frit.

Jeg kombinerer altid cupping med zoneterapi, der støtter ekstra op omkring behandlingen.

Er du gravid kan du få cupping fra uge 12. Jeg har en gravidbriks, som kan tilpasses til dig, så du kan ligge på maven i gennem hele din graviditet.

Bestil tid

Priser
60 minutter inkl. zoneterapi
950 kr

90 minutter inkl. zoneterapi og en længere afstressende energibehandling.
1.450 kr


Forkælelse & Velvære 

I denne session er mit fokus ikke på behandling som sådan, men på ren velvære, nydelse og afstressning af krop og sind. Det er en meget rolig og blid kropsbehandling uden så meget snak både før, under eller efter sessionen. Når du kommer forklarer jeg kort hvad der skal ske, derefter kommer du op og ligge på briksen, hvor du bliver puttet med tæpper. Musikken er rolig. Og jeg er stille, så du får mulighed for at slappe helt af, bare nyde og tage i mod. Din tid. Kun til dig.

Sessionen består af blide tryk og strygninger ned langs kroppen, efterfulgt af afspændende massage på fødderne, hænder, ansigt og hovedbund.

Til slut går jeg ud af rummet et øjeblik, så du får tid og plads til at vågne roligt op igen. Når jeg kommer ind til dig igen kommer du over at sidde i stolen, hvor jeg har lidt chokolade, nødder og vand klar til dig. Derefter afrundes sessionen stille og roligt.

OBS: Ønsker du at arbejde dybere med dig selv gennem kropsterapi, anbefaler jeg, at vælge et 1:1 Forløb eller en almindelig Holistisk Energiterapi session.

Bestil tid

Priser
60 minutter
950 kr


"Tryk og Glad" Behandlinger til Babyer & Børn

Har din baby eller dit større barn følelsesmæssige udfordringer eller en ubalance et sted i kroppen, såsom ondt i maven, ondt i ørene, eksem, uro eller et generelt svækket immunforsvar, så lover jeg at tage trygt imod Jer. 
Afhængig af hvad dit barn har brug for, kombinerer jeg teknikker fra zoneterapi, akupressur, kranio sakral terapi, healing og babymassage i behandlingen. Kommer du med din baby, er der altid tid til at amme eller give flaske, skifte ble og holde små pauser i behandlingen. Er dit barn omkring 10 år og derover kombinerer jeg kropsbehandling og samtale, med god tid til fordybelse og nærvær. Du er velkommen til at være med inde til sessionen, hvis dit barn ønsker det.

Bestil tid

Pris
45 minutter
750 kr


Betaling

Alle mine priser er inklusiv moms.
Jeg tager i mod MobilePay eller kontant betaling.

Afbud

Afbud skal ske inden 24 timer før din tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse koster det svarende til den behandling du havde bestilt tid til. Er du i et forløb, mister du den session du havde booket tid til.

Gavekort

Du kan købe et gavekort ved at skrive en mail til mig, så kan vi aftale nærmere om afhentetning i klinikken eller om det skal sendes med posten.

14370364_10154523311524844_5519763374270008060_n.jpg